top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHalden Kunstforening

Kunstforeningen har fått nytt lokale!
Kjære alle,Det er med stor glede vi inviterer dere til den offisielle åpningen av Kunstbasaren (tidligere kjent som Lunsjbaren i enden av Basarene på Torget) fredag 24. mai klokken 17. Vi vil ha gleden av å åpne dørene sammen med kultursjef Knut Olav Brekklund Sæves.


Dette blir en spennende anledning hvor vi vil presentere utvalgte verk fra foreningens samling, alle med temaet "Halden". Det vil også bli gitt informasjon om kunstverkene og kunstnerne bak dem. Videre vil vi dele våre planer for Kunstforeningens fremtid.


Kunstbasaren vil holde åpent hver fredag, lørdag og søndag, og vi ønsker å engasjere foreningens medlemmer til å sitte vakt. Dette blir en flott mulighet til å bidra samtidig som dere får oppleve et nydelig, lite lokale midt i smørøyet!


Har du tid, lyst eller anledning til å sitte vakt hos oss? Vi vil gjerne høre fra deg! Vennligst kontakt oss i styret, haldenkunstforening@gmail.com - for å melde din interesse.


Vi ser frem til å ønske dere velkommen til Kunstbasaren!

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Minneord om Lise Amundsen

Kunstforeningens eneste æresmedlem, Lise Amundsen, er gått bort. Hun var en av Østfolds mest markante kunstnere, og vi er henne evig takknemlig for innsatsen hun har gjort i kunstens tjeneste. Skulptu

Kommentare


bottom of page