Utstillingen som ikke fant sted

30. - 31. Januar og 6.-7. februar 2021

Utstillingen som ikke fant sted, var HUK sin første utstilling. HUK står for Haldens unge kunstnere og kunstinteresserte, og er Halden kunstforenings yngre medlemmer. Dette var altså en ikke-juryert medlemsutstilling med fire medlemer av halden kunstforening.

Kunstnerne

Video fra utstillingen på Galleri WendA

Filmen er redigert av Saphir Klevmo med bruk av videomateriale fra Thea Strøm Arntzen og foto tatt av Ellen Midtfjell publisert i KanDusi

Tlf: +47 997 30 189 ---- Postadresse: Sølvgata 7, 1767 Halden ----  E-post: haldenkunstforening@gmail.com  ---- Org. Nr. 998 544 599

• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Bakgrunnsbilde:  Bjørn Ramstad

Thea Strøm Arntzen

Thea Strøm Arntzen (27 år) er en selverklært selektiv sosial introvert, med stor interesse for å sitte hjemme og tegne for seg selv. Tegnestilen er en egenkomponert sammensetting av japansk tegneseriestil, og semi-realisme. Hun er stor fan av tegningene til blant annet Theodor Kittelsen, Miles Johnston og Junji Ito.