Utstillingen som ikke fant sted

30. - 31. Januar og 6.-7. februar 2021

Utstillingen som ikke fant sted, var HUK sin første utstilling. HUK står for Haldens unge kunstnere og kunstinteresserte, og er Halden kunstforenings yngre medlemmer. Dette var altså en ikke-juryert medlemsutstilling med fire medlemer av halden kunstforening.

Kunstnerne

Video fra utstillingen på Galleri WendA

Filmen er redigert av Saphir Klevmo med bruk av videomateriale fra Thea Strøm Arntzen og foto tatt av Ellen Midtfjell publisert i KanDusi

Tlf: +47 997 30 189 ---- Postadresse: Sølvgata 7, 1767 Halden ----  E-post: haldenkunstforening@gmail.com  ---- Org. Nr. 998 544 599

• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Bakgrunnsbilde:  Bjørn Ramstad

Sara Emilie Nygaard

Mitt navn er Sara Emilie Nygaard og jeg går også under «SENkunst». Jeg har lært mange ulike teknikker og former for kunst og synes det meste er interessant. Det gjenspeiler seg også i min kunst da jeg gjør mye forskjellig. Jeg har jobbet med performance, fotografi, maleri, broderi, leire, glass, og mye mer. Blir jeg inspirert av en type teknikk eller materiale, så vil jeg også prøve.