top of page

Arjuna Geir Aasehaug i Galleri Rød Herregård

Velkommen til vernissage lørdag 1. oktober kl. 12 på Galleri Rød Herregård med Arjuna Geir Aasehaugs malerier. Det blir også Artist Talk

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Arjuna Geir Aasehaug  i Galleri Rød Herregård
Arjuna Geir Aasehaug  i Galleri Rød Herregård

Tid og sted

01. okt. 2022, 12:00 – 09. okt. 2022, 12:00

Halden, Herregårdsveien 10, 1771 Halden, Norway

Om eventen

Denne utstillingen i regi av Halden Kunstforening i Galleri Rød Herregård byr på magiske og gåtefulle malerier av kunstneren Arjuna Geir Aasehaug. Arjuna kommer opprinnelig fra Bergen, men bor og arbeider i dag utenfor Göteborg i Sverige. Arjuna studerte kunst ved Kunstskolen i Bergen KIB og Oslo Kunstskole på begynnelsen av 90-tallet og han har utviklet en særegen stil hvor en mystisk og symbolladet billedverden kommer til uttrykk. Bildene har en meditativ ro over seg, og lyset og de harmoniske fargene spiller en viktig rolle. Ensomme dyr og mennesker befinner seg ofte i et fremmed og udefinert landskap. Iblant opptrer det noe surrealistisk i Arjunas bilder, en svevende hval eller en hvit hest på et islagt vann.

Arjuna Geir Aasehaug har de siste ti årene jobbet på heltid med maleriet og etter hvert samlet på seg en lang rekke separatutstillinger i Norge og Sverige. Han har deltatt på flere gruppeutstillinger og har vist bilder også utenfor Skandinavia, bla. i Hamburg og New York. Han har også deltatt på flere jurybedømte utstillinger, bla. den annerkjente Høstsalongen i Edsvik Konsthall utenfor Stockholm både i 2015 og 2018.

Dele denne eventen

bottom of page