top of page

HUK

Medlemskap for de under 30 år

HUK er Halden kunstforenings medlemskap for de under 30 år. Som HUK-medlem får du medlemskapet til halv pris. HUK-medlemmer får de samme invitasjonene og tilbudene som andre medlemmer. Er du utøvende kunstner, vil du få tilbud om å bli med på vår årlige medlemsutstilling. Er du kunstinteressert, vil du bli invitert til utstillinger vi arrangerer. Du kan også bli med på kurs og foredrag til redusert pris. 

 

Vi tilpasser dette opplegget for de yngre medlemmene og inviterer til sosiale møter i forbindelse med utstillinger og medlemskvelder. Du vil også få invitasjon om å bli med i vår egen HUK-Facebookgruppe.

Vi vil også ha et eget opplegg for de yngre medlemmene som å arrangere HUK-utstilling, altså en utstilling av og med våre yngre medlemmer. Dette kan du som HUK-medlem være med på. Vi sender ut informasjon om påmelding når det nærmer seg. 

Som medlem vil du være med på å styrke og samle det unge kunstmiljøet i Halden! Du får også stemmerett ved årsmøtet og støtter kunstforeningen i arbeidet med å fremme kunst i byen!

HUK-Logo_edited.jpg

Kontigent pr. år: 

150kr til og med det året man fyller 30 år

300kr for de over 30 år

Meld deg inn ved å trykke på knappen "bli medlem" øverst til høyre!

Velkommen skal du være!

bottom of page