U30

Medlemskap for de under 30 år

U30 er Halden kunstforenings medlemskap for de under 30 år. Som U30-medlem får du medlemskapet til halv pris. U30-medlemmer får de samme invitasjonene og tilbudene som andre medlemmer. Er du utøvende kunstner, vil du få tilbud om å bli med på vår årlige medlemsutstilling. Er du kunstinteressert, vil du bli invitert til utstillinger vi arrangerer. Du kan også bli med på kurs og foredrag til redusert pris. 

 

Vi tilpasser dette opplegget for de yngre medlemmene og inviterer til sosiale møter i forbindelse med utstillinger og medlemskvelder. Du vil også få invitasjon om å bli med i vår egen U30-Facebookgruppe.

Vi vil også ha et eget opplegg for de yngre medlemmene som å arrangere U30-utstilling, altså en utstilling av og med våre yngre medlemmer. Dette kan du som U30-medlem være med på. Vi sender ut informasjon om påmelding når det nærmer seg. 

Som medlem vil du være med på å styrke og samle det unge kunstmiljøet i Halden! Du får også stemmerett ved årsmøtet og støtter kunstforeningen i arbeidet med å fremme kunst i byen!

Kontigent pr. år: 

100kr til og med det året man fyller 30 år

200kr for de over 30 år

Meld deg inn ved å trykke på knappen "bli medlem" øverst til høyre!

Velkommen skal du være!

Tlf: +47 93 22 66 47 ---- Postadresse: Store Brannberget 6C, 1769 Halden ----  E-post: haldenkunstforening@gmail.com  ---- Org. Nr. 998 544 599

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Bakgrunnsbilde:  Bjørn Ramstad