top of page

Foredrag "Min favorittgjenstand"

Foredrag "Min favorittgjenstand"

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Foredrag "Min favorittgjenstand"
Foredrag "Min favorittgjenstand"

Tid og sted

18. okt. 2018, 18:00 – 21:00

Erlandsen Conditori, Storgata 10, 1771 Halden, Norge

Om eventen

Halden Kunstforening og Haldenkeramikk inviterer til "Min favorittgjenstand"

Torsdag 18.10 kl. 18:00 - 21:30 Erlandsens Conditori - Åpent for alle - Gratis adgang.

Selve arrangementet begynner kl. 18.00, men kom gjerne i god tid for å sikre deg plass og bestille deilige kaker, mat og drikke.

Det er tredje gangen Halden Kunstforening og Haldenkeramikk i sammen arrangerer møte for å presentere hva som skjedde ved de mange keramikkfabrikkene og kunstgalleriene i Halden. På 1940 tallet «poppet» det opp med keramikkfabrikker/verksteder i Halden. Det ble Haldenkeramikkens tredje gullalder. Det var et stort behov for både bruksgjenstander og brukskunst. Flere hundre menn og kvinner fikk sin arbeidsplass i denne produksjonen og flere kunstnere kom til byen for å formgi keramikken. Dette er kulturminner som har satt sitt preg på Halden. Vi ønsker å spre kunnskap om sporene keramikken fra Halden har satt på historien.

Denne kvelden setter vi fokuset på favorittgjenstandene til inviterte gjester som har et nært forhold til keramikken fra Halden. De vil fortelle anekdoter fra en spennende periode i Haldens nære kulturhistorie. Vi inviterer publikum å ta med seg sin favorittgjenstand denne kvelden. Sett den frem på bordet hvor du sitter slik at vi i sammen skaper en fantastisk utstilling av alle våre favoritter, og har du lyst så del gjerne din historie med oss.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Hver og en kjøper valgfri mat og drikke på stedet.

Velkommen til en hyggelig kveld!

Opphavsrett foto: Marianne Puvatcha

Dele denne eventen

bottom of page