top of page

Kunstnermøte med Tovo Worum og Pekka Persson

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Kunstnermøte med Tovo Worum og Pekka Persson
Kunstnermøte med Tovo Worum og Pekka Persson

Tid og sted

14. feb. 2020, 18:00 – 20:00

Fayegården, Svenskegata 6, 1776 Halden, Norway

Om eventen

I forbindelse med utstillingen "FORBINDELSER" som åpner på Galleri Rød Herregård 15. februar kl. 12 inviterer vi til en hyggelig medlemskveld hvor vi får møte kunstnerne Tove Worum og Pekka Persson. 

Sted:  Fayegården, Svenskegata 6, Halden

Tid: Fredag 14. februar kl. 18 - 20

 

Tove og Pekka har levd sammen i 37 år. Nå har de begynt å stille ut sammen. Hver for seg men samlet, slik at det oppstår dialog mellom verk, uttrykk og kunstnerskap. Nå kommer til til Halden for å møte medlemmene i Halden Kunstforening. 

Tove er utdannet på Kunst og Håndverkskolen i København og Kunstakademiet i Oslo. Jobber med maleri og tekstile utrykk. Deltatt på gruppeutstillinger i Norge, Danmark, Russland, Latvia. Separatutstillinger bl.a på Bærum Kunsthall, Galleri LNM, Galleri Heer og Nasjonalgalleriet i Gdansk, Polen. Utsmykninger på skoler og innkjøpt av Jan Groth. 

Pekka er utdannet ved kunsthøyskolen i Oslo 1989. Jobber med skulptur, film, foto, maleri og tegning. Har deltatt på Høstutstillingen og separatutstillinger på bl.a Henie Onstad Kunstsenter, Hårdaland Kunstsenter, Hå gamle prestegaard, Lunds Konsthall i Sverige. Premiert 1.pris kortfilm på kunstfilmfestival i Tyskland. Innkjøpt av Norsk Kulturråd, Nordnorsk Kunstmuseum. Utstillinger, kuratering og workshop i Egypt. Siden 2012 tilknyttet Akershus Kunstsenter og Kunstvisitten, et fylkesbasert kunstprogram for psykisk helse. 

Dette blir et hyggelig møte med to spennende kunstnerne. De vil de fortelle om utstillingen og sitt kunstnerskap. Det blir anledning til å stille spørsmål og mingle med andre medlemmer i Halden Kunstforening. Det blir en helt annen opplevelse å se utstillingen på Galleri Rød Herregård når du har fått denne herlige introduksjonen.

Det blir enkel servering

Arrangemenetet er gratis, men du må melde deg på nederst på denne siden.

Velkommen!

Billetter

  • Kunstnermøte

    kr 0,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page