top of page

Medlemskveld og malekveld

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Medlemskveld og malekveld
Medlemskveld og malekveld

Tid og sted

23. apr. 2020, 18:00 – 21:00

Fayegården, Svenskegata 6, 1776 Halden, Norway

Om eventen

 Vi inviterer til hyggelig uformell medlems- og male-/tegne kveld i Fayegården.

Dette er for deg som har lyst til å treffe og tilbringe tid sammen med andre kunstinteresserte og utøvere. 

Medlemskveld

Helt uformelt møtes vi rundt kaffetraktern og vannkokeren.  Vi mingler og snakker om det som opptar oss.  Har du vært på en spennende utstilling du har lyst til å fortelle om?  Trenger du noen å dra sammen med på en planlagt utstilling? Intet tema er for stort, intet tema er for lite. Bare kom og kos deg med nye og gamle bekjente.

Male-/tegnekveld

Parallelt med medlemsmøte tilbyr vi våre utøvende medlemmer muligheten til å ta med sine male-/ tegnesaker og male/tegne i fellesskap.

Vi har feltstaffelier, resten tar du med deg selv. Maleplassen vil bli i ett eller flere separate rom litt adskilt fra der medlemskvelden foregår. På maleplassen maler vi i stillhet og fokuserer på vår egen maleprosess.  Vil du være sosial stikker du bort i rommet hvor medlemskvelden foregår.

Det vil bli ett eller flere rom for de som ønsker å jobbe med kroki (uten modell) og et eller flere rom for de som vil male.

Dette er gratis arrangement.  Det er mulig å bare stikke innom på impuls, men det er fint om du kan melde deg på (rett under teksten her) da det er greit for oss i styret å vite omtrent hvor mange som kommer.

Velkommen!

Billetter

  • Medlemskveld og malekveld

    kr 0,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page