top of page

Utstilling med malerier av Arjuna Geir Aasehaug


Utstillingen er utsatt fra mars til oktober 2022.

Denne utstillingen i regi av Halden Kunstforening i Galleri Rød Herregård byr på magiske og gåtefulle malerier av kunstneren Arjuna Geir Aasehaug. Arjuna kommer opprinnelig fra Bergen, men bor og arbeider i dag utenfor Göteborg i Sverige. Arjuna studerte kunst ved Kunstskolen i Bergen KIB og Oslo Kunstskole på begynnelsen av 90-tallet og han har utviklet en særegen stil hvor en mystisk og symbolladet billedverden kommer til uttrykk. Bildene har en meditativ ro over seg, og lyset og de harmoniske fargene spiller en viktig rolle. Ensomme dyr og mennesker befinner seg ofte i et fremmed og udefinert landskap. Iblant opptrer det noe surrealistisk i Arjunas bilder, en svevende hval eller en hvit hest på et islagt vann.

The ridge, 100x100.jpg

Arjuna Geir Aasehaug har de siste ti årene jobbet på heltid med maleriet og etter hvert samlet på seg en lang rekke separatutstillinger i Norge og Sverige. Han har deltatt på flere gruppeutstillinger og har vist bilder også utenfor Skandinavia, bla. i Hamburg og New York. Han har også deltatt på flere jurybedømte utstillinger, bla. den annerkjente Høstsalongen i Edsvik Konsthall utenfor Stockholm både i 2015 og 2018.

Dette blir en Arjunas første ordentlige utstillingsåpninger etter Korona-pandemien. Det skal bli moro å få vist frem nye bilder og møte publikum, sier Arjuna.

Utstillingen pågår over to helger fra fredag 30. september til 9. oktober.

FB_IMG_1590253500352.jpg
bottom of page