• Forfatterens bildeHalden Kunstforening

Tusen takk for en fantastisk Kulturnatt!

Halden Kunstforening takker for et fantastisk oppmøte på utstillingene våre under Kulturnatt i Halden.

Kulturnatten markerte begynnelsen av 75-årsjubileumet til Halden Kunstforening, og vi ønsker alle velkommen til å fortsette feiringen! Vi er veldig takknemlige for støtten fra Sparebank1stiftelsen Halden, som har sponset jubileet.

Medlemsutstillingen henger ut uka (siste dag søndag) - få med deg dette og ta en kaffe på Kulturhuset!

Det er noe for enhver smak og lommebok; husk det er viktig å støtte kunstnere!

I Vannvogna Konsert & Kunsthall kan dere fortsatt se et utvalg av verker fra foreningens arkiv – med lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere.

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Minneord om Lise Amundsen